angry birds? domokun?


domo, angry birds . banyakk weh peminat diorang . kite jeless ! *jeles x tentu pasal . mula2 angry birds .  . angry birds tu sya langsung x kenal apa ke bendanya .. sampailah abang saya download game dia . ouhh rupa2nya angry bird ni game .. lhaaa baru kenal  . 

domokun? lagila saya x kenal saya sempat tengok gambar dia je  . cute la jugakk tapi dari mana asal usul domokun tuuh? game ke citer ke or..? ahh confuse . skarang ni zaman kegemilangan angry birds and domokun . HAKHAK . cam pelikk je bunyi nya


huh ! maaflah saya ketinggalan zaman sikit . mana x nyaa bas tu lahh yg tggal saya kat zaman apa ntah . skang kena pikir camne nk pergi balikk . 

Comments

Popular posts from this blog

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion

Bosan Tunggu UPU

Update : my upu result