Posts

Showing posts from September, 2011

hyun joon oppa ♥

Image
tadii lepas tgk music bank kat kbs saya pun tgk la running men at sbs . lol! citer tu best gilee tau klakar tahap babun . saya x tau la sape tetamu time tuu rupa2 nya salah satu nampyeon saya kim hyun joon ! aiigoo hensem gilee diee . masa dia sengih nampak lesung pipit dia . *menggugat keimanan derr .
apa korang x kenal? meh sinii nk kenalkan
ini wajah masa dia rambut panjang

yg ni pulakk wajah dia yg terkini !

lol  hensem kan dia skarang *yg dulu pun hensem gak. hensem gilee . korang carik la sendiri gambar dia saya malas nk upload banyak2 . okayy okayy sambung citer balekk . masa saya ngan abang saya tgh gelak berguling2 kata atas tikar mari laa mak saudara saya . dia tumpang sekaki jugakk tgk citer niii n masa cameraman fokus kat muka hyun joon mak saudara saya cakap

hensemnyaa dia nii *sambil sengehkau nampak tuu? mak saudara saya yg dah berumur pun ckp camtuu ! HAHA . mesti korang ckp camnii
eh dia kan pakai surgery patutla hensem , x heranla .bukannyer dia ubah seluruh muka ponn dia …

Contest blog hot and cool

Image
saya nk join contest hari ni ! biasenye saya x minat nk menjoinkan diri kat dalam contest ni . tapi mungkin sebab tuan blog tu comel n cute jadi  saya tumpang sekaki ! haha .

korang nk join jugak?  tekan sinisayangg

Syarat-syarat

follow AM Blog! (tak wajib)buad entry pasal contest ni (jangan panjang sangat) pemenang 3 orang .. :)contest mula dari--- 22/9/2011 hingga 20/10/2011hantar link entry tuh (bukan link blog)tampal banner sekali :)100 bloggers ~kalo banyak tag menang 1 doodletag 2 bloggers (pastikan diorang tau) 

Camner nak menang yea?

blog mesti kemas dan tersusun . pandai bodek di entry 
Am note's (tuan punya contest) :

jangan sesekali bagi link blogjangan ngada letak link kat shoutbox! x akan dilayanjangan rendah diri! just masuk if ada rezeki insyallah menang :)join leerr! cube nasib! nape x masuk? = blog saya x hot and cool! jangan fikir macam2.. ada rezeki ada hadiah... :)

Senarai sponsor :

Am (owner) edit blog---washed denim Mish apple---2 doddles and 3 header !Zetty---2 heade…

chingu ♥

Image
dah lama gak la saya join bbb n know whats? saya dapat ramai kawan baruu ^^ . mereka cool n sporting serta suka buat lawak pulak tuu biarpun mereka dalam keadaan sengsara . contohnya cam kawan baru saya sharifah . bila dia chat ngan saya saya ingatkan dia cam saya jugakk kan . tapi dia melalui satu titik hitam yg mungkinn x kan dia lupakan kot dalam hidup dia.
dia ada luahkan kat saya dia rindu mak dia yg telah berpisah ngan ayah dia masa dia 6 tahun . hoi hoi bukan berpisah tu maksudnya hilang okey berpisah tu dlm kata lain divorce . dan sekarang dia tinggal ngan ayah dia . tapi, dia masih boleh buat lucu dan dia tabah . kalau saya kat tempat dia .. saya x tau la camner mungkin tetiap hari kot menangis..tringatkan mak saya .

dia gak ada cerita ada sorang wanita ni dia minat kat ayah dia .. apa yg wanita tu nk semua ayah dia bagi tapi sebaliknya dengan dia . mungkin hari2 dia x berapa cerah tapi dia masih ceria macam x de apa2 yg berlaku . hah ! tabahnyer diaa . dan dan .. dia kata dia …

konvokesyen

Image
lama x update kan . nk update la ni .  kat bawah ni ada sikit gambar masa saya pergi konvokesyen mak saya kat ukm k.lumpur tu .
yg tengah tu mak saya yang kiri bapa saudara saya n yg dia tengah pegang tu anak dia - ahmad danish irfan . kiut kan?

tu mak n abah saya .
ni saya . biasa je . x secomel awk . ^^





pergi buat ic ^^

Image
. hari ni saya tak pergi sekolah. bukan sebab ada math .. tapi pergi buat ic ! mencabar betull . abah saya gerak saya lam pukul 9 . lepas siap2 semua ada masalah pulak ! surat beranak saya menghilangkan diri beliau untuk kali ke-2 . eiysh masalah bet0l lha.. hari tu lupa nk bwk surat beranak ni hilang pulak dah ! deyy banyak songeh betull kau sorang ni kalau kau mnusia dah lama kena hempuk ngan saya !
tetap gak x jumpa .. lam stengah jam gak laa kitorang carii beliau .. seingat saya .. mak saya bwak pergi skool untuk buat pengesahan .. so my beloved father pun telefon lhaa mak saya tuu . mak saya kata ada dalam beg kat ruang tamu tuu . kitorang pun cari .. jumpa gakk . nasib baik x der kat skool kalau tidak mati saya kalau terserempak ngan guru besar ! nanti dia tanya naper x mari skool . uish seram2 .
okeyy sijil beranak-check  pakai tudung warna merah-check . okeyy jum ... kali ni selipar pulak x der .. dua2 duk dalam kereta satu lagii .cilakak.. whaaa saya terpaksa pakai kasut skool…

birthday kakak saya !

Image
happy birthday to you,happy birthday to you, happy birthday to swweets aina, happy birthday to you !soorry -.- suara sumbang . kak .. x der hadiah la sorry, adik x der modal nk beli hadiah .

kakak saya dah besar . terharu2 .. dah tua rupanya ! ahhahahah gurau jerr .. peacee Y

merdeka!

Image
yess ! akhirnya .. jeng jeng jeng merdeka ! aww merdeka taun ni best siott sebab saya dah x perlu belajar buat 3 bulan berturut2 ! aaawww serronok giler .. nikmat2 ! mase ni la yang aq tunggu buat aper2 jer la yg aq nk semua orang dah x kesah ! hah? aper yang saya nak buat? hehe korang tengok jerr ape yang saya bakal buat x lama lagi hahaha *gelak2 jahat* .

asrama? oh no

Image
x lama lagi saya akan rasa camner tinggal kat asrama . oh yess saya sangat teruja tapii .. saya takut insiden masa perkhemahan saya hari tu akan berulang . saya takut sangat2 ia akan berlaku dan awk tau apa yang berlaku? ye kami menangis .. perkhemahan tu 3 hari jerr tapi kami menangis teresak2 sebab kami nk pulang . perkhemahan tu memang totally menyeksakan .
saya terpaksa bangun seawal 5 pagi n tidur lam kul 12.30 pagi . dahla sekali tu hujan turun abis basah khemah kami .. sampai terpaksa bangun awal lam kul 4 .. x cukup ngan tu dorm dia berpasir .. atas katil penuh dengan pasir . lagipun tandas jauh .. kitorang terpaksa redah rumput dan lumpur dalam hujan . cuba korang bayangkan camner nk pergi tandas mase tengah malam?
tandas tu dahla sikit. kitorang lak yang last sekali n kitorang selalu kena marah sebab lambat . kat luar tandas tu x der awning lam bilik air je ade . so, kami terpaksa tunggu dalam hujan . lepas tu ade sorang mak cik yang annoying sangat2 . dia perli kitorang . men…

UPSR !

Image
okayy pagi tadi saya selamat menduduki kertas peperiksaan yg paling saya benci math . mujur matlh kali ni agak baik n comell x macam yg selalu saya kenal iaitu jahat n hodoh . saya kena duduk kat depan .. huh masalah bagi saya sebab x boleh bergerak,bercakap meniru? lagi lah x boleh. masa dah nk hampir tamat saya masih terkulat2 sorang diri kat tempat duduk.
memang itu keadaan biasa bagi saya . saya x mampu nk siapkan semua soalan dalam masa 1 jam tapi ntah la masa tu saya sempat lak siap n buat pertama kali lam hidup saya saya tembak x kurang dari lima soalan .. huh ! n jugak saya x tiruu ! memang keajaiban yg berlaku kat saya ! saya ingatkan upsr payah bila saya tgk x der la sepayah mana . thanks for pak cik2 yg buat kertas soalan tuu saya sayangg korang !
owh esok masih ade 3 paper sains,bi n aptitud . tunggu ! aptitud ni apela agaknya? saya x pernah pun dengar seumur hidup saya .. x leh nk bygkan camner kertas tu ade yg kata senang ada yg kata payah .. boleh x korang bagitau kat say…

my swwet syster !

Image
hallo . saya dah ade kakak skarang niey ! happy sesangat sebab saya pun mana ada kakak . dia pun rapat ngan saya . walaupun saya langsung x kenal dia tapi saya tau dia baikk . 


 nur aina  sweet forteenn  kelantan  smk cherang ruku candysweet aina blog

sedikit kata2 to my syster : kakak tenkiu bebanyak sudi jadik kakak saya . saya pun xtau apesal ! saya sronok sangat dapat berbual2 dengan akk cam sys saya sendiri ! im appreciate it so muchokeyy . cam tu jerr . ape? salah ke saya nk citer !

time is over

Image
assalamualaikum peeps . hey klass x tajuk aq? cam lagu kim jung wook(x pasti ape nama mamat tu)  lak. okeyy okey aq seriuss ni UPSR dah nk makin dekat n bagi bebudax yg sebaya umur ngan aq ni 13 SEPTEMBER 2011 bakal menentukan evrything doe ! yg x bezz + meluat nyer smakin dekat ngan exam smakin banyak kerja skool . adoish ni yang aq leceh jadik budak darjah 6 .. kena study hard . korang tau aq kena balik kul 5 lepas tu kena pergi skool pulak utk kelas malam sampai kul10 ! ya allah letih sangat2 . sebab tu aq kurang bukak internet .  tapi mujur ada kengkawan aq yg bayk songeh kat skool . diorang lah penawar keletihan aq . lepas upsr ni aq azam dah x nk pegang buku n segala peralatan yg berkaitan ngan belajar . sape yg sebut perkataan belajar lagi aq sepak deras deras . fighting amira !!

mintak maaf setulus ikhlas kalau ada wat salah !

my oppa birthday !

Image
saengil chukkae hamnida ! saengil chukkae hamnida saengil chukkae hamnida oppa hyunseung ! saengil chukkae hamnida 
oppa hyunseung of b2st !!
 saranghae my oppa !!
saengil chukkae hamnida !






-.-

Image
im just a simple girl ..
who want to find who is my true love
but not now
now she want to study and be an excellent student that make her parents happy
and she had found who is her true love
it is ALLAH .






boring terlebih .. urgh .. x de mood :(