periksa .. lagii !!

periksaa lagii .. huish .. aq memang dah sejak azali pemalas so memang jangan harap aq akan baca buku !! mak aq bagi ceramah free pulakk tuu 3 hari 2 malam .. aq ?? aq dahh sumbatt telinga aq ngan gam gajah ! bijakk kan ! .. tapii tu larh .. time peksa aq dah nervous gila mak aq x nak bagi aq main lappy kalau aq fail kat math lagii ...... lappy sayankss .. aq x sanggup ucap baibai .. so aq decided nak wat sehabis boleh ! eleh .. ader la satu dua soalan aq tanya budax lelaki kat depan aq .. bukan tiruu tapi T.A.N.Y.A tiru n tanya laen okeyh ? hahhahahha bukan aq sorang malah boleh dikata satu dewan maen kotor .. so .. aq agak excited sebab math aq boleh 80 huh nasib baik sikit lagi nk jatuhh .. ! fuss . sterusnya peksa agama .. yg bestnya soalan agama ni dah bocor !! ahah riuh 1 bilik guru ! kawan ayra bukannyer sengaja pi ntah nasib dia baikk agaknya harii tu . im just get 92 tapi boleh laa .. soalan bm pemahaman bukan maen lagii susah aper lagi sediakan pistol untukk menembak ! lol .. kebanyakan nya aq tembak pi mungkin nasib aq aq masih boleh A - 85 ! aq cam terkena renjutan elektrik time cikgu bahasa melayu aq ckp aq boleh b .. cikgu kitorang memang suka buadd lawak yg x lucuu !! time tuh jantung aq cam .. degup .. degup .. dan terus nyanyi lagu heartbeat 2pm .. cam haram !! bm penulisan pulakk boleh 97 .. x la tinggi cam korang ... bi? bi paper 1 aq boleh 39 satu jer lagi nk dapat 40 .. sebab ayra tiruu budaxx kat depan ayra .. tapi aayra x salahkan dia malah ayra terima kasih kat dia sebab kalau dia x t0long ayra berkemungkinan mndapt 38 .. paper 2 pulak masih dalam proses .. ntah dapat ntah x .. pi aper2 pon ayra harap sangat ayra dapat pass dengan cemerlang .. !!


takut giler:)

Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

Update : my upu result

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion