Posts

Showing posts from August, 2011

selamat hari raya

Image
x mau cakap banyak2 cuma nk ucap  SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI .. oh yeea adjust duit raya bebanyak eyh nanti saya datang umah ! jugak biskut raya .. okayy lhaa babai . 

raya ke?

Image
x sedap langsung raya taun ni .. just 3 day .. urghhh .. hampeh t0ll .. lepas tu kena study hard for UPSR ..  baru jer cadang nk keliling satu kelantan k mintak duit raya (hehe hobi biase bebudak time raya) tauw2 cikgu ckp boleh 3 hari jer raya .. lepas tuu blajar straighttt ermhh ..x perr laa .. demi UPSR.. lepas UPSR .. nk raya puas2 daa x nk pegang buku2 niyyy :) .. lepas tu mas0k tingkatan 1 .. abc pun x kenall wahahhahhahaha .. peacce :)

periksa .. lagii !!

Image
periksaa lagii .. huish .. aq memang dah sejak azali pemalas so memang jangan harap aq akan baca buku !! mak aq bagi ceramah free pulakk tuu 3 hari 2 malam .. aq ?? aq dahh sumbatt telinga aq ngan gam gajah ! bijakk kan ! .. tapii tu larh .. time peksa aq dah nervous gila mak aq x nak bagi aq main lappy kalau aq fail kat math lagii ...... lappy sayankss .. aq x sanggup ucap baibai .. so aq decided nak wat sehabis boleh ! eleh .. ader la satu dua soalan aq tanya budax lelaki kat depan aq .. bukan tiruu tapi T.A.N.Y.A tiru n tanya laen okeyh ? hahhahahha bukan aq sorang malah boleh dikata satu dewan maen kotor .. so .. aq agak excited sebab math aq boleh 80 huh nasib baik sikit lagi nk jatuhh .. ! fuss . sterusnya peksa agama .. yg bestnya soalan agama ni dah bocor !! ahah riuh 1 bilik guru ! kawan ayra bukannyer sengaja pi ntah nasib dia baikk agaknya harii tu . im just get 92 tapi boleh laa .. soalan bm pemahaman bukan maen lagii susah aper lagi sediakan pistol untukk menembak ! lol .…