Posts

Update : my upu result

Image
Salam.

So the UPU result was released on 15th march.

I remember vividly in the morning of the most anticipated day that my whatsapp was bombarded with messages from my friend in my school group, stating that they were so anxious waiting for the result and that they couldnt wait any longer.

So the time came and i clicked on the link.

So here's what i got :



alhamdulillah for everything. i will be registrating on 4/6 in CFS IIUM GAMBANG. 
so, untill then!

Bosan Tunggu UPU

Assalamualaikum.

Sekarang ni aku tengah tunggu tawaran UPU dan matriks. Masih ada baki 1 bulan duduk dekat rumah :)))

Result SPM aku takdelah boleh dibanggakan tapi lepas jugaklah nak masuk program asasi tu. Takpelah, yang lepas biarkan lepas. Aku dengan subjek matematik ni memang x sehaluan. Aku masuk SBP dengan result matematik aku C.

Masa aku ting.4, cikgu math aku ni rajin gila bagi homework. Kitorang tak pernah tak ada homework math. Tapi sebenarnya homework math tu kadang2 je aku buat. Time aku rasa nak buat dan rajin, aku buat kalau x tu memang aku copy paste je lah yg orang punya.

Tapi kan, disebabkan homework yg cg selalu bagi tu lah aku akhirnya merasa dapat A sekali masa exam akhir tahun padahal sebelum2 ni aku maintain B je kdg2 C. Sekali dapat A memang bahagia gila x leh cakap kat orang tahap bahagia dia tu.

Tapi alhamdulillah la aku dapat merasa A+ matematik masa SPM. alhamdulillah berkat usaha dan air mata :) hahhaha. Addmath aku B+ kira okey lah tu untuk someone yg x m…